songfestival

Ik ben daar dus een fan van. Zelfs bij het meest crappy liedje dat de vrt inzendt, geloof ik altijd in onze kansen. Echt waar en daar verkon...

Ik ben daar dus een fan van. Zelfs bij het meest crappy liedje dat de vrt inzendt, geloof ik altijd in onze kansen. Echt waar en daar verkondig ik dan de meest wilde theorieën over. Wanneer het de beurt is aan de RTBf ben ik iets minder enthousiast, ja het is Frans enzo, maar het gelijkt ook altijd zo op elkaar. Dit jaar wordt anders, want ze sturen niemand minder dan été67!! Kwatongen zullen wel beweren dat dit is omdat de socialistische minister van cultuur ze zo goed vindt. Maar ze heeft gedikke gelijk! Hun schijfje draait hier regelmatig rondjes tot plezier van mijn oortjes. "Je n'irais pas sans toi au restaurant chinois..."



hier gelezen

update: blijkbaar wordt het nu toch iemand anders, wie zou het morgen worden?

update: nog een groep, het is echt wel een belgenmop aan het worden, donderdag wordt de definitieve groep bekend gemaakt. Maar sowieso is été 67 de moeite om eens te gaan horen, neem dat maar van mij aan, verfrissend, jong, hip.

You Might Also Like

0 reacties