Broeders van liefde

Ik werkte vandaag thuis en op zoek naar papieren kwam ik het programma van Campo tegen. Ik had zelfs nog geen tijd gevonden om het open te d...

Ik werkte vandaag thuis en op zoek naar papieren kwam ik het programma van Campo tegen. Ik had zelfs nog geen tijd gevonden om het open te doen en toen zag ik de aankondiging: Broeders van liefde, het derde deel van de triologie na De leeuw van Vlaanderen en Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen van Union supecte.be. Hier was geen twijfel over mogelijk, rap surfen en dan vloeken want uitverkocht, ook in de KVS zijn er al twee voorstellingen uitverkocht en de andere twee data kan ik niet. Ik hoop dat er nog een tweede tournee volgt, want dit wil ik wel zien, echt wel.



Dus heb ik me maar meteen ingeschreven op de nieuwsbrief via Union supecte.be

You Might Also Like

2 reacties

  1. Net dezelfde vaststelling gedaan twee weken geleden, en dan maar kaartjes besteld voor de voorstelling in Leuven. Aan onze plaatsen op de eerste rij te zien, was er daar nog véél plaats ;-)
    Ik heb de eerste delen van de trilogie wel niet gezien, nog niets van Union Suspecte eigenlijk, maar ben ondertussen grote fan van Sierens, en alleen al op basis daarvan moet ik dit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In mijn geval is Arne Sierens de factor om wat wantrouwig te zijn...

    BeantwoordenVerwijderen