Ha!

For Ravelry-users, English in between Ja, ik was kwaad vorige week. Maar ik twijfelde ook een beetje, dat Michelinmannetje stond me niet aa...

For Ravelry-users, English in between
Ja, ik was kwaad vorige week. Maar ik twijfelde ook een beetje, dat Michelinmannetje stond me niet aan. Mijn lief lachte het weg: heel schoon. Vol goede moed zette ik me dit weekend aan de kraag, op de trein zag ik het niet zitten om steken op te nemen. Maandag was dan de grote dag. Het begon al goed: op de trein zag ik één van de vrouwen die vorige week zoveel commentaar hadden zitten geven, niet wetende dat ik hen kon horen ondanks mijn ipod. Ze wouden hun soep kunnen maken op de trein, zou hen dat eventjes tijd sparen, alsof breien perse moet opbrengen, alsof het niet gewoon voor het plezier kan. Trouwens wat brengt het haar op om de Story te lezen? Ik ben er zeker van dat ze de wol herkende toen ik mijn jas ophing en dat gaf een goed gevoel. Stom he.

Oh yes, i was angry last week. But I had doubts, the michelin men didn't look appealing. My boyfriend reassured me: very lovely. I held the neck for the weekend, picking up stitches on circulars in a train isn't quite my idea of a fun job.
Monday was the big day. On the train I noticed one of the women who had been criticising my knitting, thought I couldn't hear her with my ipod. Why can't knitting not just be for fun, why does it have to be to save money? She saw me and I looked her straight in the eyes while hanging my coat away. She must have recognised the yarn




's Avonds kwam de test in de breiklas, niks dan positieve commentaar, behalve de lesgeefster die het een beetje smal vond. Pfff.... Ik heb geen deftige foto maar dit geeft wel een idee hoe het eruit ziet denk ik. Ik weet nu al dat ik hem veel ga aandoen.

I had knitting class in the evening, great comments except for the teacher who thought it was a bit small, no? PFFFFFFFF... I have no decnt picture wearing the shoulder warmer but this one gives an idea.



Garnstudio 104-37

You Might Also Like

2 reacties

  1. Het is in elk geval zeer mooi, en chique gebreid (voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo pat, hier jan.laat je niet van de wijs brengen door alle negatieve commentaar .wanneer ik mij als man iets zou aantrekken van alle commentaar dan was ik allang gestopt met breien.van "het is niet voor mannen tot je bent van de verkeerde kant(wat dit ook moge zijn) heb ik als reactie moeten horen en dit niet eens van je vijanden.neem het als een aanmoediging om nog vaster je tanden in je doel te zetten . groetjes, jan.

    BeantwoordenVerwijderen