Londen

Eigenlijk valt er niet zo veel te vertellen over Londen. Het onthaal bij Eurostar was dik in orde. In Londen was er een manifestatie waardoo...

Eigenlijk valt er niet zo veel te vertellen over Londen. Het onthaal bij Eurostar was dik in orde. In Londen was er een manifestatie waardoor het nogal druk was, dus was de rit in onze bus iets langer. Ik had muziek gekozen en wij gingen naar de O2 arena, het fantastische gebouw voor het grote vuurwerk van 2000 dat later leeg stond.



Er is een kanjer van een concertzaal, die we niet te zien kregen omdat Beyoncé die avond moest optreden. Wel zijn we naar het museum voor Britse muziek geweest, een beetje een tegenvaller, maar het was wel leuk om eens een paar akkoorden op een elektrische gitaar te tokkelen. Al zou ik het museum niet aanraden. Daarna was het tijd voor Mash & sausages!



En dan verdween de muziek en trokken we met de bus langs een paar bezienswaardigheden, te veel en van te ver om er iets aan te hebben. Het had een hoog schoolreisgehalte. Sowieso had ik nog plannen om terug te keren, en dan loop ik waar ik wil.

You Might Also Like

0 reacties