Op bestelling

For English, scroll down Het staat al een tijdje bij de afgewerkte projecten op Ravelry, maar ik moest het nog gaan afgeven, dus moest het b...

For English, scroll down

Het staat al een tijdje bij de afgewerkte projecten op Ravelry, maar ik moest het nog gaan afgeven, dus moest het blogje wat wachten. Eigenlijk had ze booties van Saartje gevraagd. Een fel kleur, maakt niet uit, zei ze voor de geboorte. En toen Sien ook een paar dagen extra nam, had ik het gevoel dat ik een zee van tijd had. Altijd een slecht idee. Ik had wel al een wolletje op het oog, maar het leek me niet echt geschikt. En vooral, ik had zin in iets anders. En toen vond ik niet alleen wol maar ook het nieuwe boekje van Marie Claire: Baby Chic. Het staat nog niet in Ravelry, maar het lijkt me een leuk boekje vol ideeën voor baby's. Dit is nummer 31 (als ik het goed voor heb). Met de groene knopjes krijgt het een hoog plopperdeplop-gehalte, maar het is wel helemaal haar kleur.



It has been in my finished projects on Ravelry for a while, but because I still had to give it to the mother, I couldn't tell you about it. She had asked for Saartje's booties after the pictures on my blog. A flashy colour, she said, you can chose. And I had time to chose because it took some time before Sien was born. But I didn't really had the yarn I wanted and I also wanted to make something else. So when I found the new book of Marie Claire: Baby Chic, I chose number 31 (I think). The patterns are not yet in Ravelry, but it is a great book full of ideas for babies.

You Might Also Like

0 reacties