Entrechat

For English, scroll down In het lijstje van verwenningen (en projecten 2011) hoorde ook het afwerken van mijn Entrechat, ik keek er echt naa...

For English, scroll down

In het lijstje van verwenningen (en projecten 2011) hoorde ook het afwerken van mijn Entrechat, ik keek er echt naar uit om die samen met mijn nieuwe rode kleedje te kunnen aandoen. De kabel waren een plezier om te breien, al is het patroon niet zo duidelijk en helpen de foto's je wel op weg. Het is moeilijk om een deftige foto te hebben, zo in mijn eentje maar de kleur is het best op de tweede foto. Ik breide met Galapagos van Phildar, heerlijk zacht, maar niet zo sterk. Tijdens het samennaaien van de naden, brak mijn draad al een paar keer. Niet zo een leuke vaststelling eigenlijk. Maar ik laat het voorlopig niet aan mijn hart komen en huppel gewoon vrolijk verder.















I've finished entrechat, I was looking forward to wear it with my new dress. I liked knitting the cables, though it was not always that easy to understand the pattern. The pictures helped a lot though. It's difficult to have a decent picture all by myself, but the colour comes closest to the second picture. I used Galapagos from phildar, really soft, but probably not so strong. While sewing, the thread broke several times. But for the moment I'm happy with a new finished item.

You Might Also Like

0 reacties