Een week

Een volledige week hebben we geplamuurd, geschuurd en geplamuurd. Maar ook uitgeslapen en True Blood gezien. En gekookt. Soms tot laat en ge...

Een volledige week hebben we geplamuurd, geschuurd en geplamuurd. Maar ook uitgeslapen en True Blood gezien. En gekookt. Soms tot laat en gelukkig hebben we hulp gekregen. En tegenstrijdig advies: één keer goed dik plakken en dan afschuren wat je te veel hebt en niet te veel in één keer, beter een aantal keren en niet te veel schuren voor het papier.

Ik wist dat het moeilijk zou zijn, dat plamuren maar tegen het einde van de week zag je wel dat ik het onder de knie zou kunnen krijgen. Al word ik nooit een expert. En als je het mij vraagt, beter beetje bij beetje want schuren is lastiger dan plakken.



Oh, en misschien een tip voor gipsplatenfabrikanten, zet die gleuf die je moet opvullen eens in een ander kleur, dat zie je ten minste als je er op kijkt.


Het resultaat: plafond staat in de primer en één muur heeft vliesbehang (prikken dat dat doet). De tweede zagen we niet zitten omdat nog niet alle gyproc aan de lichtstraat bevestigd is.



You Might Also Like

0 reacties