Coffeebar knitter

1 dag heb ik hem aangehad, nu is het gelukkig te warm. Ik ben blij met het resultaat. Het is niet the close fit met negative ease geworden, ...

1 dag heb ik hem aangehad, nu is het gelukkig te warm. Ik ben blij met het resultaat. Het is niet the close fit met negative ease geworden, maar zit eerder comfy. Ik heb dan ook niet de raad van Kate Davies gevolgd en een maat kleiner genomen maar mijn gewone maat.




Misschien een beetje te ruim aan de mouwen. Maar het is niet dat alle vorm weg is.



Ik ben sneller beginnen minderen om de kraag niet te hoog te laten komen. Ze komt nu best hoog, maar ik kan er mee leven. Ook de verkorte rijen in de kraag heb ik laten vallen. Op de rug zit het wel goed.



Ik heb het nog niet geblockt, omdat ik het graag aan wou, dus misschien komt het nog goed...

En ja, het zijn badkamerfoto's, niet meteen ideaal om de pracht van de kleuren ten volle te tonen. Opgezet midden februari, af midden mei met andere projecten ertussen, dus best nog snel. En nu veel goesting om me ook aan ursula te wagen. Er zou trouwens een nieuw boek aankomen...

* Ik doopte de Stevenson sweater van Kate Davies uit colours of shetland om tot Coffeebar knitter omdat ik opzette in Edinburgh, waar ik ook de wol kocht. 

You Might Also Like

1 reacties