D&D: givre

Minder dan ik zou willen lukt het om een vrije namiddag te vinden, zo eentje waar ik mijn naaimachine boven haal en als het wat mee zit gew...

Minder dan ik zou willen lukt het om een vrije namiddag te vinden, zo eentje waar ik mijn naaimachine boven haal en als het wat mee zit gewoon van alles maak. En als het me lukt dan overvalt de keuzestress me wel eens. Welk patroon en welke stof. Meestal ontbreekt het me aan energie om een nieuw patroon te zoeken en dan twijfel ik te veel waardoor ik te lang mijn tijd verpruts voor het echt lukt om iets af te werken. Als ik het schrijf klinkt het onnozel en op zo'n namiddag word ik ook kwaad op mezelf, er is genoeg in huis om van alles te maken. Dus waarom doe ik dat dan ook niet? 

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken heb ik me op bandwerk gesmeten. Rappe projecten, waar van ik op een paar uur resultaat zie zonder dat ik te veel heb moeten nadenken of opzoeken. Gewoon stof kiezen, knippen want het patroon is al getekend, dan weer te veel tijd verprutsen met het zoeken van passende draad en dan rolt het van onder mijn machine. Givre van Deer&Doe is er zo eentje. hier zie je een versie met stof van See you at Six en  de rode stof van Atelier Assemblé.



You Might Also Like

0 reacties